انواع روکش ایمپلنت و متریال آن


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ دندانپزشکی ما خوش امدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان تازه های دندان پزشکی و آدرس dentalnews.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 120
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 10
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 39
:: بازدید ماه : 101
:: بازدید سال : 913
:: بازدید کلی : 3986

RSS

Powered By
loxblog.Com

مختصری از تحولات دندانپزشکی روز در ایران و جهان

انواع روکش ایمپلنت و متریال آن
شنبه 19 بهمن 1398 ساعت 19:3 | بازدید : 101 | نوشته ‌شده به دست adrina | ( نظرات )

ایمپلنت دندان تیتانیوم وبررسی مزایا و معایب آن

تیتانیوم نوعی فلز است که غالباً در ایمپلنت های دندانی مورد استفاده قرار می گیرد زیرا به دلیل داشتن خواص آن، با استخوان های انسانی به خوبی منطبق می شود. ایمپلنت ده ها سال است که مورد استفاده قرار می گیرد و آنقدر قوی و سبک است که جراحان از آن برای تعویض مفصل ران و زانو استفاده می کنند. با این حال ، تیتانیوم هم جوانب مثبت و هم منفی دارد. فواید کاشت تیتانیوم واضح است به همین دلیل بیشتر ایمپلنت ها از تیتانیوم ساخته شده اند.

در اینجا نگاهی گذرا به جوانب مثبت کاشت دندان تیتانیوم خواهیم داشت:

• 95٪ میزان موفقیت
• ماندگاری طولانی (30 سال یا بیشتر)
• قوی و با دوام و در عین حال سبک وزن
از طرفی، استفاده از تیتانیوم برای ایمپلنت های دندانی خطرات احتمالی و عوارض جانبی دارد. اینها عمده ترین مشکلات بالقوه برای آنهاست:
• تداخل در بیماری خود ایمنی
• سمیت گالوانیک (طعم فلزی ، احساس بار الکتریکی در نزدیکی سایر فلزات ، بی خوابی مزمن)

• واکنش آلرژیک به تیتانیوم
اگرچه این موارد نادر هستند، اما هیچ مورد مستند از این اتفاق با زیرکونیا وجود ندارد، بنابراین می توان نسبت به تیتانیوم واکنش نشان داد. افرادی که نسبت به تیتانیوم واکنش آلرژیک داشته اند، احتمالا حساسیت به نیکل دارند. (نوعی فلز موجود در آلیاژ تیتانیوم است.)
ایمپلنت های دندانپزشکی تیتانیوم از هر 10 کاشت 9 بار موفق هستند و می توانند طول عمر طولانی داشته باشند. اما ممکن است در صورت ابتلا به بیماری خود ایمنی یا حساسیت به تیتانیوم کار نکند.

ایمپلنت دندان های زیرکونیا و مزایای و معایب آن

اگرچه زیرکونیا به اندازه تیتانیوم در دندانپزشکی مورد استفاده قرار نمی گیرد، اما هنوز هم گزینه ای مناسب است. زیرکونیا یک ماده کریستالی عاری از فلز است، معمولاً یک کاشت یک تکه است که بر خلاف کاشت تیتانیوم که معمولاً دارای سه قسمت است ، در فک شما وارد می شود.

روکش ایمپلنت و متریال آن

اگرچه زیرکونیا کمترین مشکلی در دنیای کاشت ایمپلنت دندان است ، اما فواید زیادی دارد.

• هیچ فرصتی برای آلرژی فلزی وجود ندارد
• جراحی کوتاهتر به لطف داشتن یک قطعه به جای چندگانه
• زیباشناختی بسیار
پایین بودن استفاده از کاشت زیرکونیا همان چیزی است که باعث شده است بسیاری از دندانپزشکان و جراحان از استفاده ی این ماده جلوگیری کنند. در اینجا جنبه های اصلی منفی زیرکونیا آورده شده است:
• گرانتر از تیتانیوم است
• هنوز ثابت نشده است که دوام داشته باشد
ایمپلنت های زیرکونیا مواد آلرژی زا ندارند و اغلب طبیعی تر به نظر می رسند. اما آنها از کاشت تیتانیوم گران تر هستند و ممکن است طول عمر نداشته باشند.

زیبایی شناسی در زمان استفاده از ایمپلنت

کاشت تیتانیوم بسیار با دوام تر و ماندگار است، اما بسیاری از بیماران از زیبایی شناسی این کاشت ها ناراضی هستند. آنها معمولاً یک خط خاکستری را زیر لثه یا در امتداد لبه دندان می بینند. روکش دندان زیرکونیا به دلیل طبیعی به نظر رسیدن و داشتن رنگی واقعی شناخته شده است. این یکی از بهترین نقاط فروش آن برای بیماران است.
تیتانیوم به مراتب قوی تر، با دوام تر و ماندگار تر از این نوع ماده است. اگرچه نسبتاً قوی است، اما زیرکونیا از خاصیت ارتجاعی کمتری برخوردار است، به این معنی که راحت تر می تواند دچار شکستگی شود.

ایمنی استفاده از تیتانیوم در ایمپلنت

هر دو ماده سازگار با زیست مصوب FDA هستند. و استفاده ایمن برای ایمپلنت های دندانی می باشند. تنها نگرانی مربوط به تیتانیوم این است که آثار کمی از آلیاژ آن در جریان خون ظاهر می شود، اما مطالعات انجام شده در طی 50 سال گذشته هیچ عوارض جانبی از آن نشان نمی دهد. لازم به ذکر است که با تیتانیوم احتمال آلرژی فلزی وجود دارد. از طرف دیگر زیرکونیا در جریان خون ظاهر نمی شود و از نظر فشار خون بسیار حساس است.

روش جایگزین مناسب در زمان بی دندانی کامل

در صورت نیاز به قوس کامل یا مجموعه کامل دندانهای جایگزین ، کاشت تیتانیوم گزینه بهتری است. از آنجا که کاشت تیتانیوم در چندین قطعه ساخته شده است ، متخصص دندانپزشکی آزادی بیشتری در تغییر و تنظیم سفارشی کاشت در دهان شما دارد.
با داشتن کاشت زیرکونیا ، تنظیم آن با دهان بیمار بسیار سخت تر است. زیرا جابجایی ثابت است و زاویه دار کردن آن دشوار است.
از آنجا که کاشت تیتانیوم ارزان تر و طبیعی تر به نظر می رسد، جراحی کوتاه تری دارند و حاوی مواد حساسیت زا نیستند ، بیشتر افراد ممکن است آنها را انتخاب بهتری بدانند.

 

معرفی یکی از بهترین متخصص ایمپلنت تهران

کلینیک دندانپزشکی دکتر شهریار الیاهو با بیش از 15 سال فعالیت تخصصی در زمینه کاشت ایمپلنت دندان  واقع دراطراف میدان ونک با در اختیار داشتن کادر مجرب شامل متخصصین مختلف این زمینه ، خصوصا متخصص بیهوشی برای بیماران که از دندانپزشکی ترس دارند ، جراح و متخصص پریودنتال، متخصص ساخت پروتز های دندانی و همچنین سایر متخصصین زیبایی برای لمینت دندان  در کادر خود، به عنوان معتبرترین دندانپزشکی تهران شناخته می شود که با ارائه هزینه های مناسب و ایمپلنت ارزان روزانه تعداد بسیار زیادی از بیماران برای انجام کاشت ایمپلنت مراجعه می کنند 

 




:: موضوعات مرتبط: دنداپزشکی ایمپلنت , ,
:: برچسب‌ها: ایمپلنت دندان , ایمپلنت دندان اقساطی , ایمپلنت دندان شرق تهران , ایمپلنت دندان نارمک , مشاوره رایگان ایمپلنت , مراحل كاشت ايمپلنت دندان , ایمپلنت دندان ارزان , مشاوره آنلاین ایمپلنت , ایمپلنت دندان جدید , ایمپلنت دندان خوب , ایمپلنت دندان دیجیتال , ایمپلنت دندان ایمن , ایمپلنت استخوان تحلیل رفته , بهترین ایمپلنت دندان , ایمپلنت دندان ایرانی , ایمپلنت دندان روش جدید , طول درمان ایمپلنت دندان , ایمپلنت دندان بدون درد , ایمپلنت دندان فوری , ایمپلنت دندان کامل , ایمپلنت دندان جلو بالا , ,
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: